The pečení Je to jedna z nejběžnějších a nejčastějších kuchyňských technik, protože zvyšuje příchutě, udržuje měkkost vařených potravin a zachovává nutriční vlastnosti potravin. Prostřednictvím působení tepla, trouba Vaří jídlo rovnoměrně, zatímco udržování správné vlhkosti zabraňuje nadměrnému snížení potravin. Pečené vaření je pak extrémně univerzální Protože může být použit k výrobě mnoha receptů a vaření mnoha potravin.
Od E -Crest po lasagne existuje mnoho tradičních jídel italské kuchyně, které potřebují pečení. Mezi zeleninou, dezerty, chlebem a sušenkami je však královna pečení Carnejejichž vlastnosti a chuť jsou zvýšeny tímto typem přípravy, protože teplo v vnitřní svalové hmotě rovnoměrně proniká. Ale jak Udělejte z perfektního vaření perfektní? Díky tomuto triku domácích kuchařů to bude velmi jednoduché.
Perfektní vaření v troubě s kuchařem
Za Udělejte z perfektního vaření perfektní Je nutné začít od základů, tj. Ze správného vybavení. Kromě trouby je důležité používat správné zásobníky a pekáče a slunce vhodné pro vaření typu a velikosti potravin. Poté si prověřte pečení teploměru vnitřní teplotaZásadní pro jednotné vaření. A konečně mřížky, které vám umožní vařit konstantní vzduchový kruh kolem nádobí.
Kuchaři se poté shodnou na těchto opatřeních, aby je měli Perfektní vaření v troubě. Předehřejte troubu a ujistěte se, že trouba před zavedením jídla dosáhla požadované teploty. Během vaření se často vyhněte otevírání poklopu a zabráníte následnému snížení teploty. Respekt i Doby vaření Každého receptu je nezbytný pro získání dobře vařených, křupavých nebo měkkých jídel a pro vyhýbání se suchému a suchému masu.
Proč používat vaření v troubě
The pečení Je všestranný a lze jej použít k vaření masa, ryb, drůbeže, zeleniny, dezertů a pečiva, pizzy, timbalů a lasagne. Tento typ vaření udržuje nutriční vlastnosti Nerušená jídla s velkým přínosem pro tělo. Pečené vaření je označeno pro ty, kteří sledují dietu s nízkým obsahem kalorií, pokud jsou provedeny snížené koření. Pokud je pravda, že olej a tuky jsou nezbytné k udržení vlhkých a chutných potravin, je také pravda, že zvyšují kalorie. Ostatní výhody Použití pečení v troubě je:
- Snížené použití tuku
- Zachování základních živin pro lidské tělo
- Zkrácené časy
- Snížení škodlivých látek
V tomto posledním bodě je dobré pozorovat, že pečení v troubě vám umožní získat zdravější potravinyProtože na rozdíl od jiných typů vaření, jako je smažení, je tvorba škodlivých sloučenin, jako jsou akrylamidy, snížena, pokud máte předvídání, aby nespálil části misky v troubě. Vždy z pohledu pozdrav těla je nutné vědět, že s pekařstvím ztráta vzácných Omega 3 Je minimální a maso udržuje jejich vnitřní šťávu bohaté na vitamíny a minerály.
Příprava potravin s pečením v troubě je vhodná pro každého. Starší děti a lidé najdou maso a další potraviny Více pocení a měkké Žvýkat a také jemnější chuť. Snížená přítomnost tuku dělá toto vaření ideální pro ty, kteří sledují stravu hubnout. Díky své lehkosti je pečení v troubě ideální pro ty, kteří trpí poruchami trávení.