Co víme o masovém vývaru: je to základní recept, ze kterého se dělá spousta receptů a který se skvěle hodí hlavně na zimní večery a když je zima a vy nemáte zrovna účinnou metodu, jak se zahřát zkoušet to všemi způsoby.
Vycházíme z předpokladu, že k výrobě masového vývaru hodného toho jména je třeba vždy volit kusy masa, které jsou hodnotné, a proto mohou mít dobrou chuť. Dobré jsou tyto: plec, hruď, kuřecí křídla, kuřecí krk a také telecí a hovězí kosti.
Masový vývar: recept
Volba samozřejmě vždy padá na osobní chutě a ve skutečnosti je možné přidat i další kusy masa, například hovězí oháňka nedělá nic jiného, než že dodává vývaru samotnému ještě chutnější chuť také proto, že je v mnoha ohledech rozhodně chutnější. úhly pohledu.
Můžete přidat i stehenní kost a koleno, i když existuje alternativa připravit vývar se zeleninou, aby bylo vše rozhodně zdravější a zároveň lehčí. Jak již bylo zmíněno, to, na co musíte myslet, je také bezpochyby spojeno s vaším vkusem
Jaké vůně si vybrat
Nejlepší aromata, která je třeba vzít v úvahu, jsou: celer, mrkev, cibule a také zelená část pórku. Tyto věci napomáhají k větší chuti směsi i díky tomu, že ji dělají opravdu voňavou z každého pohledu. Můžete přidat i stroužek česneku a tymián.
- Masový vývar
- recept
- co dodat
Jedna věc, kterou byste opravdu neměli přidávat, jsou brambory, které nedělají nic jiného, než že zakalují vývar a navíc ho činí trvanlivějším, a aby pak získal rozhodně intenzivnější barvu, stačí přidat zlatou cibuli, ale bez loupání a to je vše.
S těmito malými opatřeními budete mít jistotu, že budete moci mít opravdu výjimečný masový vývar a jistotu, že budete moci přinést na stůl něco rozhodně lepšího, než jsou obvyklé věci. Je opravdu důležité nikdy nezapomenout, že zdraví a pohoda jsou věci, které vždy vycházejí zevnitř a které nesmíme nikdy z žádného důvodu opomíjet.