Jak vyrobit cizrnové karbanátky: veganská varianta klasického jídla

Jak vyrobit cizrnové karbanátky: veganská varianta klasického jídla

Vaření je vášní mnoha Italů. Opravdu zábavná aktivita, kterou můžete dělat doma a která vám může změnit den, protože pro mnohé z nás znamená to nechat vyniknout své kreativitě. Využít veškerou naši sílu v kuchyni znamená vynaložit úsilí, zvláště když je touha ohromit naše hosty silnější než kdy jindy.

Ale pokud se tentokrát chystáte překonat sami sebe, měli byste přemýšlet o tom, že byste zkusili tento veganský recept. Mluvíme o těch úžasných cizrnové karbanátkyopravdu dobré jídlo k ochutnání, které se často nevidí. Jeho příprava je velmi jednoduchá: je na dosah každého. Pojďme se společně podívat, jak zopakovat jedno z největších italských jídel zdravým a vegetariánským stylem.

Připravte si ingredience

The příprava ingrediencí je nezbytné dosáhnout výjimečného výsledku. Potřebujete 500 g předvařené cizrny, 50 g Grana Padano, 1 polévkovou lžíci rajčatového protlaku, 1 špetku česnekového prášku, černý pepř, 60 g bílého chleba, vejce, trochu hořčice, sůl a petržel. Jakmile je toto hotovo můžete přejít na zbytek ingrediencí.

Samozřejmě máme na mysli lahodnou scamorzu, které v tomto případě budeme potřebovat na náplň 130 g. Co se týče obalování, pak doporučujeme 3 vejce, petržel, sůl, strouhanku, černý pepř a olej ze semínek na smažení. V tomto okamžiku začíná vlastní přípravná fáze vaření cizrnových masových kuliček.

Jak vařit cizrnové karbanátky

Než začnete vařit, pořádně si zařiďte kuchyň, protože je důležité uklidit pokoj. Konzervační fáze cizrnových karbanátků je jako u klasických karbanátků. To znamená, že zůstanou ve skvělém stavu maximálně do dvou dnů. Chcete-li připravit nejlepší jídlo svého života, postupujte takto:

  • Nejprve: Nasekejte petržel a mezitím nasypte cizrnu do mixéru, ujistěte se, že je již opláchnutá a okapaná. Poté přidejte na kostičky nakrájený chléb, nasekanou petrželku a rajčatový protlak
  • Za druhé: Pokračujte v používání sušeného česneku, pepře, soli a vejce a poté ingredience promíchejte, abyste získali tvarovatelnou směs (jako u klasických masových kuliček). Zde se můžete věnovat provole rozřezáním na kousky
  • Za třetí: Udělejte karbanátky a vložte do nich provolu tak, abyste je naplnili sýrem. Na pánev nasypeme strouhanku, přidáme nasekanou petrželku a trochu pepře
  • Za čtvrté: V tomto okamžiku můžete přejít k obalování namáčením masových kuliček v rozevřeném vejci a poté ve strouhance. Jakmile jsou dostatečně připravené, začněte je vařit na oleji ze semínek. Jakmile jsou hotové, sceďte je na papír a očistěte, abyste mohli podávat

Díky tomuto zjednodušenému postupu budete mít možnost vařit karbanátky se vším všudy. Od minut vaření není nutné trvat příliš dlouho jsou to masové kuličky, které jíme každý den. A protože nikdy není na škodu vyzkoušet něco nového, tento veganský produkt bude určitě to pravé pro vás.

Existuje mnoho dalších receptů tohoto typu, které by vás mohly překvapit. Proto vám doporučujeme, abyste se v tomto smyslu informovali, abyste mohli obměňovat svou kuchyni a aby byl pro chuťové buňky vašich hostů stále lepší. Cizrnové karbanátky jsou toho ukázkovým příkladem a jsme si jisti, že velmi brzy uvaříte další stejně vynikající jídla!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *