Jablečné skořicové buchty jsou ideálním pečením pro chladné dny.

Jablečné a skořicové buchty se šťavnatými jablky, nádechem skořice a kynutým těstem jsou ideálním pečivem pro chladnější roční období.

Málokteré jiné pečivo se hodí do chladného ročního období tak dobře jako jablečné a skořicové rohlíčky. Sladká vůně skořice a čerstvých jablek v kombinaci se vzdušným kynutým těstem vytváří pocit domova a jsou dokonalým společníkem pro útulné zimní dny. Ke kávě, jako dezert nebo jen tak o přestávce – jablečné a skořicové buchty potěší malé i velké.

Jednoduchá příprava: krok za krokem

Tajemství této pochoutky spočívá v kynutém těstě, které se snadno připravuje a které se po krátkém odpočinku krásně zpracovává. Náplň z nakrájených jablek, skořice a cukru zajistí šťavnatost a intenzivní chuť. Po srolování a upečení se projeví neodolatelná chuť, která vás okamžitě přiměje k tomu, abyste si na něm pochutnali.

Pečení s univerzální chutí

Jablečné buchty se skořicí se hodí nejen na konferenční stolek, ale jsou také skvělým dárkem. Zabalené v krásné krabičce vykouzlí úsměv na tváři každého obdarovaného. Pokud chcete, můžete šneky obalit v moučkovém cukru nebo přidat další koření, například muškátový oříšek nebo kardamom, a tím je personalizovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *