Recept na vynikající krupici. Přidejte do vývaru jednu neobvyklou přísadu

Krupnik se dá připravit na mnoho způsobů, ale aby byl chutný, musíte najít ten správný recept. Vyzkoušejte ten náš a uvidíte, jak lahodný může být první chod.

Složení: Krupník je výborný na vaření a přípravu:

  • 1 krůtí krk,
  • carrots,
  • celer,
  • petržel,
  • syrový kořen zázvoru (3 cm),
  • 5 sušených hub,
  • 4 brambory,
  • 3 polévkové lžíce prosa,
  • kopr,
  • smetana,
  • sůl,
  • pepř,
  • zeleninové koření.

Způsob vaření:

Postup: Zeleninu nakrájejte a vložte do hrnce. Přidejte koktejl, sušené houby, zázvor a koření. Přilijeme krupici. Vařte asi 30 minut, dokud není maso měkké. Brambory oloupejte, opláchněte, nakrájejte na kostičky a přidejte do vařící polévky. Maso vyjměte, oddělte od kostí, nakrájejte a přidejte do polévky. Podle chuti osolíme, přidáme smetanu. Posypeme koprem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *