Zdeněk Poglreich ukázal recept na snadnou večeři po svátcích. 3 ingredience v jednom kříži a efekt je úžasný.

Zdeněk Poglreich ukázal recept na snadnou večeři po svátcích. Tento pokrm se bude hodit všem, kteří se přes svátky přejedli kapra a zeleninového salátu. Naučte se metodu slavného šéfkuchaře a uvaříte večeři nejen snadno, ale také velmi rychle. Chuť a spokojenost domácnosti jsou zaručeny.

Zdeněk Poglreich s nápadem na večeři

V mnoha domácnostech už vánoční speciality skončily, což znamená, že konečně můžete k večeři uvařit něco úplně jiného.

Kuřecí prsa připravená podle šéfkuchařových rad v kombinaci s dalšími ingrediencemi se ukáží jako šťavnatá a hlavně velmi chutná. Tento pokrm stojí za to připravit, protože je zdravější alternativou tradičních svátečních jídel a určitě potěší nejednoho spolustolovníka. Uvařte si je podle níže uvedeného receptu a sami se přesvědčte, jak jsou vynikající.

Rychlá večeře s několika málo ingrediencemi

Recepty Zdeňka Poglreicha jsou proslulé nejen snadnou přípravou, ale také tím, že nevyžadují příliš mnoho surovin. To platí i pro tuto snadnou večeři. Mezi potřebné produkty patřila kuřecí prsa, perlové kroupy a zelenina. Vzhledem k rychlosti přípravy můžete, stejně jako sám šéfkuchař, zvolit mraženou zeleninu. Nezbytné je také koření, které dodá celému pokrmu tu správnou chuť. Více informací o tom, co budete potřebovat, se dozvíte z níže uvedeného seznamu.

Ingredience: 1:

Přílohy: 3 kuřecí prsa

200 g perličkové krupice

200 g mražené zeleniny

200 ml vody

2 lžičky provensálských bylinek

máslo

pepř

sůl

Recept na snadnou večeři po svátcích.

Kuřecí prsa zbavená bílé kůže osolte, opepřete a okořeňte provensálskými bylinkami. Poté maso pokapejte olejem a potřete kořením.

Do žáruvzdorné formy nasypeme propláchnuté ječné kroupy. Na ni položte kuřecí prsa a obložte je mraženou zeleninou.

Do džbánu nalijte vodu a přidejte lžičku soli. Přísady promíchejte, aby vznikl homogenní roztok. Nalijte ho po okrajích misky. Pokrm pečte hodinu v troubě vyhřáté na 200 stupňů. Po uplynutí této doby podávejte k večeři. Poté, co pokrm rychle zmizí z talířů vaší rodiny, poznáte, zda jim chutná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *