Zabodnutí vidličky do oloupané cibule. Tento trik budete používat navždy

Cibule je nepostradatelná při dochucování pokrmů a salátů, polskou kuchyni si bez ní lze jen těžko představit. Dnes vám prozradíme jednoduchý trik, který vám zpracování této zeleniny výrazně usnadní. Jediné, co k tomu budete potřebovat, je … vidličku. Stačí ji zapíchnout do cibule.

Každý milovník vaření ví, že cibule je základem chuťově výrazných pokrmů. Její krájení však může být obtížné, protože cibule klouže a hrozí nechtěná „nehoda“ na kuchyňské podlaze. S tímto jednoduchým trikem bude příprava cibule dětsky snadná a bezpečná.

Zapomeňte na těžkopádné ořezávání a použijte tuto jednoduchou metodu, která dobyla internet. Stačí rozkrojit cibuli napůl, zapíchnout do ní vidličku a pak ji nakrájet nožem. Výsledek? Dokonale rovné kostičky cibule během chvilky.

Tento trik ze života kuchyně změní pravidla hry každému, kdo si cení efektivity a přesnosti. Ať už vaříte pro jednu osobu, nebo pro celou rodinu, cibuli nyní snadno nakrájíte na rovnoměrné kostičky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *