Osmahněte je s cibulí a přidejte k mletému masu. Kotlety s tímto přídavkem chutnají jako sen.

K nedělní večeři připravte řízky z mletého masa podle tohoto receptu. Díky jedné přísadě budou chutnější a šťavnatější. Ve srovnání s nimi ty tradiční nemají šanci. Vyzkoušejte tento postup a řízky budete vždy připravovat jen tímto způsobem.

Kotlety z mletého masa jsou ideální k večeři.

Přestože řízky z mletého masa zná každý , a každý kuchař ví, jak je připravit, ne každý ví, že se dají trochu vylepšit. Největším problémem domácích řízků je, že někdy jsou příliš suché. Naštěstí přichází na pomoc níže uvedený recept.

S jeho pomocí připravíte šťavnaté řízky z mletého masa, před kterými nikdo neodolá. Jejich příprava se prakticky neliší od těch tradičních, ale jedna ingredience je důležitá a ovlivní nejen jejich chuť, ale i konzistenci. Co přidat do mletých řízků?

Kotlety z mletého masa pouze s touto přísadou

Ukázalo se, že kromě cibule, vejce a strouhanky můžete do řízků z mletého masa přidat také houby. Tato zelenina zaručí nejen chuť, ale i zmíněnou šťavnatost. Díky tomuto přídavku bude naše oblíbená pochoutka také mnohem výživnější. Připomeňme, že všechny ingredience a jejich poměry jsme uvedli v seznamu níže.

Složení: 

250 g mletého masa

100 g žampionů

1 cibule

1 vejce

3 lžíce strouhanky

olej

pepř

sůl

Recept na šťavnaté kotlety z mletého masa

Přípravu kotlet z mletého masa začněte přípravou cibule a hub. Obě zeleniny oloupejte a očistěte, poté je nakrájejte na malé kostičky. Na pánvi rozehřejte olej a zeleninu na něm osmahněte.

Maso vložte do mísy, přidejte vejce, strouhanku a koření. Přidejte také osmažené ingredience a poté je spojte v homogenní hmotu. Vytvarujte z ní řízky a osmažte je na pánvi. Když je vše hotové, podávejte k večeři s oblíbenými přílohami.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *