Položte na listové těsto a vložte do trouby. Předkrm lze připravit do 30 minut.

Jaký předkrm stojí za to připravit? Je to pochoutka se šunkou, paprikou a sýrem. Lahodná svačinka z listového těsta potěší všechny gurmány.

Předkrm z listového těsta je nejlepší na pozdní večeři.

Bude se hodit na chutné a jednoduché předkrmy . Jedním z nich je určitě občerstvení z listového těsta. Křehké těsto s přídavkem šunky, papriky a sýra se vždy vydaří .

Výhodou tohoto předkrmu z listového těsta je nejen chuť, ale také jednoduchost jeho přípravy. Tento pokrm bude hitem na každé domácí oslavě. Pomocí několika málo ingrediencí připravíme předkrm, který bude hitem Silvestra . Proto stojí za to použít níže uvedený recept.

Ingredience: 

Potřebujete: 1 listové těsto

80 g kuřecí šunky

80 g čerstvých nebo nakládaných paprik

pesto ze sušených rajčat

50 g žlutého sýra

1 vejcePoložte na listové těsto a vložte do trouby. Předkrm lze připravit do 30 minut.

Začněme přípravou předkrmu předehřátím trouby na 180 stupňů. Listové těsto rozdělíme na 15 čtverců. Strany lehce přitiskneme vidličkou, do středu těsta dáme ½ lžičky pesta, na kostičky nakrájenou šunku a pepř.

Přidejte na kostičky nakrájený žlutý sýr. Okraje každého čtverce potřete rozšlehaným vejcem. Vložte do konvektomatu a pečte 14-16 minut. Po této době je předkrm připraven k podávání.

Předkrm z listového těsta – hit v každé domácnosti

Svačina z listového těsta se ukáže jako lehká a velmi chutná. Křehký koláč je dokonale zkombinovaný se šunkou, omáčkou pesto a pepřem . Vše doplňuje roztavený žlutý sýr. Předkrm můžete připravit také s přidáním kukuřice, pečeného kuřete nebo nakrájených oliv .

V každé variantě má listové těsto báječnou chuť. K předkrmu se hodí také česneková nebo rajčatová omáčka. Pokrm můžete podávat také s oblíbeným salátem . Bude se skvěle hodit na novoroční setkání. Napsali jsme, jak upéct lahodný koláč, který vypadá, jako by byl z pekárny. Doporučili jsme také recept na listové těsto s broskvemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *