Tuto přísadu vždy přidávám do pórkového salátu. Je pak lepší než z restaurace.

Věděli jste, že obyčejný pórkový salát může být ještě chutnější? Podívejte se na tento jednoduchý recept a budete vědět, jaké ingredience do něj přidat, aby byl vynikající. Tento pórkový salát dodá svěží nádech každé večeři. Potřebujete pouze zeleninu a zálivku se speciální přísadou.

Pórkový salát je ideální k večeři.

O plnohodnotné večeři můžeme mluvit pouze tehdy, když k ní kromě masa s brambory nebo obilovinami patří také salát. Zeleninová pochoutka dělá pokrm mnohem výživnějším a často i chutnějším. Mezi recepty každé hostitelky by měl patřit ten níže uvedený.

Salát připravený podle něj svou chutí potěší každého. Vaše rodina si tuto zeleninovou přílohu zamiluje natolik, že bude chtít, abyste ji připravovali ke každé večeři. Čtěte dále a dozvíte se, jak ho snadno připravit. Jeho příprava vám zabere jen několik minut.

Pórkový salát jen s touto přísadou samotnou

Pórkový salát sice zná každý, ale ne každý ví, že se dá udělat i trochu jinak než obvykle. Ten, který si připravíte podle následujícího receptu, nebude obsahovat mrkev, ale bude v něm… med. Pro někoho to může být velké překvapení, ale podívejme se na fakta. Pikantní chuť pórku je dokonale vyvážena sladkými přídavky. Budete potřebovat i další ingredience, které zvýrazní chuť celého pokrmu.

Ingredience: Pórek, pórek, pórek, pórek, pórek, pórek, pórek:

Přílohy: 1 por.

1 polévková lžíce medu

4 polévkové lžíce přírodního jogurtu

2 polévkové lžíce másla

sůl

Pórkový salát – recept

Přípravu salátu začněte tím, že očistíte listy pórku a poté je důkladně opláchnete. Zeleninu podélně rozkrojte a rozdělte ji na dvě části. Nakrájejte pórek na tenké proužky a vložte je do mísy.

Do další mísy dejte jogurt. Přilijte olej a přidejte med. Přidejte také sůl a ingredience promíchejte v homogenní omáčku. Nalijte ji do mísy s pórkem. Vše důkladně promíchejte a je hotovo. Salát podávejte k večeři a promění se v opravdovou hostinu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *