5 vánočních předkrmů, které lze připravit ve fritéze za 5 minut

Není nic lepšího než otevřít ústa a ochutnat originální a lahodné kanapky. Těchto 5 předkrmů nejenže tyto požadavky splňuje, ale navíc je připravíte během chvilky. Prozradíme vám, jaké jsou a jak se připravují.

Vánoce nejsou jen o vaření oběda nebo večeře pro přátele či rodinu. Dnes máme rádi, když jsou pokrmy originální, slavnostní a samozřejmě chutné. A vidět překvapení na tvářích hostů nebo komplimenty na tácech s kanapkami je k nezaplacení.

Abychom vám s tím pomohli, přinášíme 5 skvělých návrhů vánočních pochutin, které lze připravit ve fritéze během chvilky, konkrétně 5 minut.

Vánoční občerstvení ve fritéze

Toto je pět velmi snadno připravitelných kanapek, které mají společné dvě věci: zaprvé, že se připravují ve fritéze na vzduchu; a zadruhé, že jsou velmi dobré. Při jejich přípravě můžete postupovat podle návodu, který uvidíte níže, nebo se podívat na video, kde autorka receptů stručně a jednoduše vysvětluje, jak se připravují.

Složení: 

  • Příklady: Listové těsto
  • Krevety
  • Vejce
  • parmezán
  • kozí sýr
  • Slanina
  • Med
  • sýr Camembert nebo Brie

Způsob vaření:

V dnešní době, kdy nemáme na všechno dostatek času, si tyto svačinky oblíbíme nejen pro jejich originalitu, která dokonale překvapí oko i chuť, ale také proto, že jsou připraveny během okamžiku , což je třeba mít na paměti.

Zde je popis pěti předkrmů krok za krokem. Uvidíte, že si jejich přípravu zamilujete stejně jako jejich konzumaci. Připravte si listové těsto a pusťte se do práce!

  1. Krevety v gabardéně z listového těsta. Z listového těsta nakrájejte proužky a omotejte kolem nich krevetu (jako by to byla mumie). Smažte na vzduchu 6 minut při teplotě 190 stupňů.
  2. Parmazánová lízátka. Na pečicí papír položte malé hrudky parmezánu a na každou špejli napíchněte špejli. Pečeme 5 minut při 195 stupních. Nechte vychladnout a odstraňte papír. Jsou super křupavé.
  3. Balíčky kozího sýra a slaniny. Těsto empanadilly naplňte slaninou, kozím sýrem a medem. Uzavřete jako balíček, potřete vajíčkem a vložte do fritézy na 5 minut při 195 stupních.
  4. Kornoutky z listového těsta na náplň. Z listového těsta nakrájejte proužky a zabalte je do kovových kornoutků (těch v cukrářském sáčku). Pokud žádné nemáte, můžete je vyrobit ze stříbrného papíru. Natřete je vajíčkem a pečte v aerogrilu 5 minut při 195 stupních. Naplňte je čímkoli, co máte rádi. My doporučujeme náplň z guacamole s tvarohem, je výborná a dobře se hodí k listovému těstu.
  5. Smetanový sýr na namáčení. Potřebujete měkký sýr. Nejlépe vypadají dva druhy: Brie a Camembert. Ve videu uvidíte, jak kuchařka použije svůj oblíbený Camembert, udělá několik řezů, přidá trochu olivového oleje, lžičku medu a špetku nasekaného kajenského pepře. Vařte 12 minut při teplotě 160 stupňů. Podávejte s pistáciemi a červeným ovocem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *